Vroeghulp bestaat uit verschillende multidisciplinaire Vroeghulpteams. De samenstelling daarvan wisselt en bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende deelnemende organisaties in de regio. Per situatie bekijkt Vroeghulp welk team het beste bij uw persoonlijke situatie betrokken kan worden.

De Vroeghulpteams bestaan uit een combinatie van deskundigen zoals een gezondheidszorgpsycholoog, jeugdarts, kinderfysiotherapeut, maatschappelijk werkende, logopedist, orthopedagoog, psycholoog, revalidatiearts, jeugdverpleegkundige, afgevaardigde vanuit het onderwijs.

De Vroeghulpteams geven u een advies over het te volgen traject. 

Vroeghulp wordt regionaal georganiseerd en is op de meeste plaatsen in Nederland beschikbaar. Kijk voor landelijke informatie op https://integralevroeghulp.nl/

Vroeghulp wordt in Zuidoost-Brabant uitgevoerd door ZuidZorg JGZ, zie de contactinformatie rechts. Op Vroeghulp is het privacybeleid van ZuidZorg JGZ BV van toepassing.

Contact

Vroeghulp is telefonisch te bereiken op werkdagen van 9.00 uur – 17.00 uur op telefoonnummer:

040 – 230 85 31

E-mail: info@vroeghulpzuidoostbrabant.nl

 

Vroeghulp Zuidoost Brabant is ondergebracht bij:

ZuidZorg JGZ BV
Postbus 2160
5500 BD VELDHOVEN

 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren